2017. ápr 24.

Hiba a mátrixban a Blog.hu-nál

írta: Varga Gábor László
Hiba a mátrixban a Blog.hu-nál

Mikor lesz javítás?

er3.gifKedves Blog.hu csapat!

Hetek óta problémát okoz az egyik újításotok, mely szétszedte a főoldali képeket és levágva jelennek meg. Ez így elég érdekesen néz ki. Próbálok türelmes maradni, néha rátok írok, de a leveleim többségére nem is kapok választ, pedig azért elvárható lenne ,hogy megtiszteljetek ezzel, ha már problémát okozott ez a "fejlesztés".

Nagy nehezen ugyan kaptam korábban egy levelet, melyben előző keddre ígértétek a javítást, de azóta sem történt semmi. Most már hetek óta szét van esve a Blog. Elhiszem, hogy elfoglaltak vagytok és a Blog.hu malmai lassan őrölnek, de azért mégis nagyon örülnék, ha újra olyan lenne a blogom ,amilyen volt. Tudom, nem túl jelentős, kevés látogatottságot és jövedelmet nem generáló hirdetésmentes aprócska blog, nekem viszont fontos, mert a kisfiamról szól.

Költözni nincs kedvem, nem is akarok. Amiért a Blog.hu-t választottam, az a számomra egyszerű admin felület és a problémamentes működés.Eddig legalábbis. . Más sablon nem tetszik, saját sablont gyártani nincs időm és nem is vagyok egy blog-dizájn guru, ezzel nem foglalkoznék inkább.

A posztok képeinek így kéne kinézni: thumb_hipster.jpg

Legyetek oly kedvesek megtisztelni a válasszal, de még jobban örülnék ha végre ki lenne javítva a hiba!

Üdv:Gábor

computerfrustration.gif

 

 

Szólj hozzá

Hiba Blog.hu