2020. már 13.

Szünet

írta: Varga Gábor László
Szünet

NLC Teljes sorozat

untitled-1.jpgBezártunk, kicsiny közösségünk szétszéledt. A gyerekeink alapállapotára (Súlyosan halmozottan sérült gyerekek) tekintettel, illetve, hogy nem állami intézmény a napközink, megtehettem, hogy szünetre határoztam el magam a terjedő koronavírus miatt.

Nem jó érzésekkel, 2 év megfeszített munka és fél év működés után.. Egy remek közösség alakult ki és úgy gondolom mindenben sikerült megvalósítani azt, amit szerettem volna.

Nem jó érzésekkel, mert ámbár egy hét szünetről van szó egyelőre, de rossz esetben lehet ez sokkal hosszabb is. Hanna , Bazsi, Zalán , Miri és a kicsi fiam Táltos érdekében ki kellett zárni a közösségi tényezőt. 

Üres a napközi, most másként üres, tele volt élettel, vidámsággal, ritkábban nehéz pillanatokkal.

Most itt maradunk ketten Táltossal és őrizzük azt a helyet, melynek minden téglájára ráírhatnék egy nevet, azok nevét ,akik segítettek a létrehozásban, munkával, pénzzel, tárgyi adománnyal.

Önkéntes karanténba helyezzük magunkat és kicsit befele figyelünk. Egymásra. Táltos gyenge tüdejével nem kaphatja el a betegséget...Már két hete nem viszem ki magammal sehova, csak szabad levegőre.

Teszünk-veszünk, toldozunk-foldozunk majd, befejezzük a félbe maradt dolgokat, csinosítjuk a napközit addig is.

A napközit működtető csapat: Gulyás Viktória, Csekme Zsuzsa , Dinnyés Annamária, Kovács Lilán, Borhy Ági, Vancsai Nelli, Borgula Blanka és a visszajáró Bárczis tanulóink Páva Anna és Dorogi Móni ,

A remek szülő csapatunk :Németh Adrienn, Lekrinszki Renáta-Smitzer Zoltán, Piczkó Katalin, Skotner Angelika-Puszta Ferenc és persze a gyerekek Miri, Zalán, Bazsi ,Hanna és Táltos a kis csipetcsapat, 

Köszönöm nektek és mindenkinek aki a fél év alatt közreműködött, hogy részesei vagytok ennek a kis csodának, ami itt épült.  Találkozunk teljes létszámban ha vége.

(A támogatókat pedig arra kérem, ne felejtsenek el minket szünet alatt sem, mert dolgozunk és dolgozni fogunk tovább, egy hosszú szünet nehezítheti a dolgunkat, mert a kiadásaink bérleti díj, fizetések, járulékok megmaradnak így minden segítség jól jön az alapítványnak .)

NLC cikk teljes fotósorozata Fotók: Kunos Attila

 

 

Szólj hozzá