2018. nov 28.

Hét év

írta: Varga Gábor László
Hét év

received_200745167478820.jpegIsten éltessen drága édes kicsi fiam! Holnap nagyon nehéz nap vár rád, egy nagy és komoly műtét, sok kockázattal, de apa melletted, amig él és azon is túl. Számomra egy nagyon kedves, nekünk festett képpel (Hernádi Vica műve)köszöntelek.

Dönteni kellett, egyedül egy nagyon nehéz  döntést meghozni, utóbbi hónapok nagyon nehezek voltak, folytonos fuldoklás ,sírás, fájdalom a reflux miatt, és egyre rosszabb lett a helyzet..egyedül eldönteni, hogy élünk tovább így késöbbi súlyos szövödményeket kockáztatva, vagy belevágunk ,hogy meggyógyulj..Az orvosok szenvtelenül vázolták a kockázatokat, merthogy sok van..túl sok...de apa bízik benned, eddig is mindig olyan erős voltál és még sok-sok dolgod van ezen a világon..

Értelmet adtál az életemnek kics fiam, köszönöm neked ezt a hét évet, minden nehézség dacára hét csodálatos év ez veled, és hálás vagyok az istennek , a sorsnak, hogy vagy nekem,  hogy vagyunk egymásnak.

Te még alszol itt a Budai gyermekkorházban, hősiesen végigcsináltad a három hét rehabot, apád a folyosókon nyughatatlan bolyong..innen holnap reggel megyünk egy másik kórházban és három végtelen hosszú és nehéz óra következik...

Erős vagy és bízok benned pici lelkem, apa veled, apa érted..érted él és hal.

 

Kicsit csaltunk és már tegnap este meglestük a tortát.

received_199386957653394.jpeg

 

 

Szólj hozzá