2017. dec 08.

Télapó itt van..

írta: Varga Gábor László
Télapó itt van..

tura_busz.jpg

City Sightseeing Budapest  jóvoltából hamarosan 800 ajándékcsomagocska kerül szétosztásra Mikulás és Karácsony alkalmából. Azt a kérést kaptuk, hogy ebből közel négyszáznak találjunk helyet.

.

December 13– án az emeletes piros mikulásbuszunk elindul a  Budapesti Bárczi Gusztáv Óvoda, Általános Iskola és Készségfejlesztő Speciális Szakiskolában, ahova 200 ajándékot adunk le, majd egy varősnéző túrára viszünk onnan egy busznyi diákot.

 
Közben egy kis ünnepség  kereteben a VIII. kerületi Szakszolgalat korai fejlesztésein részt vevő gyerekeket ajándékozzuk meg és küldünk tovább az összes szakszolgalati gyereknek közel 100 ajándékot.
 
A túra után végül szeretett  Látásvizsgáló, Gyógypedagógiai Tanácsadó, Korai Fejlesztő, Oktató és Gondozó Tagintézménye fele vesszük az irányt, hol szinten leadunk 100 csomagot az ottani gyerekeknek.
 
Végezetül a Hűvösvölgyi nevelőotthonnak is küldünk később meg néhány tíz csomagot
 
City Sightseeing Budapest  emellett 1 egész napos bérletet ajánl fel járataira annak, aki a Deák Téren levő Baptista cipősdoboz ajándékgyűjtő állomásra ad le adományt.
 
Csak az első 100 adományozó kap bérletet.
Jó dolog az, hogy aki megteheti ad másoknak, gondolva arra, hogy egy szép gesztussal kicsit szebbé teheti az ünnepeket a nehezebb sorsú gyermekeknek is.
 
Köszönjük a A Budapest Sightseeing Toursnál dolgozó barátainknak, hogy újra gondoltak  tartósan beteg és sérült  gyermekekre is.
mik.gif
Szólj hozzá